Wesela

Propozycja menu regionalne

Cena 180 zł od osoby

 

Powitanie chlebem i solą,

Wino musujące.

Przystawka:

  • Oscypek z żurawiną,

Zupa:

  • Kwaśnica na żeberku.

Danie główne:

  • Roladki z kurczaka,
  • Pieczeń z jagnięciny,
  • Zrazy wołowe.

Dodatki:

  • Kasza gryczana,
  • Ziemniaki,
  • Ryż,
  • Zestaw surówek,

Napoje:

  • Kawa,
  • Herbata,
  • Woda mineralna,
  • Soki.

Stół regionalny:

  • Deska serów regionalnych,
  • Deska wędlin,
  • Deska mięs pieczonych,
  • Ogórki,
  • Smalec ze skwarkami,
  • Żurawina,
  • Pieczywo, masło.

Bufet sałatkowy:

  • 2 rodzaje sałatek,
  • Wybór sosów,
  • Owoce.

Po północy:

  • Szynka pieczona,
  • Ziemniaczki opiekane,
  • Żurek góralski.

Certyfikaty

Partnerzy